Eerst shaken, 
dan genieten.

Choco!Choco!
In alle maten en gewichten!

Choco!Choco!, Chocolademelk voor Zuperhelden!

Een overheerlijke smaakbom voor jongeren (ook van geest) die niet graag stil zitten. De “zuper powerz” van chocolade in een handige fles of pak(je). Natuurlijk rijk aan vitamines en mineralen, uiteraard zonder kleurstoffen of bewaarmiddelen. Boordevol gezonde energie met 100% smaak.  Voor thuis of onderweg, voor jong en oud. Choco!Choco! Lekker én gezond!

Mager Half vol

Magere chocolademelk

Lekker verfrissende chocolademelk! Slechts 0,5% vet. Van nature vol waardevolle bouwstoffen als calcium, melkeiwitten, vitamine B2 en B12. Zonder kunstmatige zoet-of kleurstoffen, zonder bewaarmiddelen. Lekker de lekkerste!

Ingrediënten: magere melk, weipermeaat (melk), suiker, chocoladepoeder (3,1%), aroma, stabilisatoren: cellulose, cellulosegom en carrageen.
Gemiddelde voedingswaarde per 100 ml
Energie
264,00kj
/
63,00kcal
Vetten
0,50g
  waarvan verzadigd
0,33g
Koolhydraten
10,90g
  waarvan suikers
10,80g
Eiwitten
3,40g
Zout
0,13g
Calcium
125,00mg
Vitamine B2
0,18mg
Vitamine B12
0,36ug

Halfvolle chocolademelk

Op basis van traditioneel recept. Vol waardevolle bouwstoffen als calcium, melkeiwitten, vitaminen B2 en B12 en slechts 1,6% vet. Zonder kunstmatige zoet- of kleurstoffen. Zonder bewaarmiddelen. Lekker de lekkerste.

Ingrediënten: halfvolle melk, weipoeder (melk), glucosefructosestroop, suiker, chocoladepoeder (3,5%), aroma’s stabilisatoren: microkristalijne cellulose, cellulosegom en carrageen
Gemiddelde voedingswaarde per 100 ml
Energie
310,00kj
/
75,00kcal
Vetten
1,60g
  waarvan verzadigd
1,10g
Koolhydraten
11,50g
  waarvan suikers
11,00g
Eiwitten
3,20g
Zout
0,13g
Calcium
110,00mg
Vitamine B2
0,18mg
Vitamine B12
0,36ug

Hey ma en pa,
hier moet je zijn

Choco!Choco! is gewoon lekker! Maar als je wil weten waarom het ook goed voor jou en onze planeet is, moet je hier verder lezen.

Onze Zuper Powerz

Lekker gezond

Lopen, springen, ravotten, stunten... dat vreet energie! Om er iedere dag opnieuw in te vliegen hebben we vitamines en nog veel meer belangrijke bouwstoffen nodig. Die vinden we gelukkig allemaal terug in melk: eiwitten, calcium, vitamine B2 en B12, zink,… en nog veel meer! 

Melk heeft trouwens nog een andere “zuper power”: al die bouwstoffen werken niet alleen apart maar ook samen, waardoor ze elkaar versterken. Dit “matrix”- effect is hét grote geheim van alle superhelden!  Ssjjt..

Het derde geheim van Choco!Choco! is de chocolade en het cacaopoeder. Die zorgen voor de heerlijke smaak en zijn bovendien héél gezond!  

Wist je dat: 

Er geen kunstmatige zoet-, kleur- of smaakstoffen in choco!Choco! zitten? 

Choco!Choco! dankzij hittebehandeling lang houdbaar is en tóch geen bewaarmiddelen bevat? 

Het wetenschappelijk bewezen is dat je van chocolademelk goed recupereert

Heerlijk duurzaam

Bij Choco!Choco! vinden we DUURZAAMHEID en RESPECT voor de natuur en onze omgeving erg belangrijk. Wat doen we dan? Enkele voorbeelden:

Onze melk is afkomstig van landbouwers die bij de Milcobel coöperatie zijn aangesloten. Zij bepalen de koers en strategie van de onderneming, wij garanderen een eerlijke prijs voor hun producten. 

Alle Choco!Choco! vrachtwagens voldoen aan de laatste EURO norm, dwz een lage CO2 uitstoot en een laag verbruik. Bovendien worden de routes zo efficiënt mogelijk uitgestippeld. Geen onnodige belasting op het milieu dus. 

We gebruiken een eigen warmtekrachtkoppeling om zuinig en duurzaam met water en energie om te springen. Eventueel afvalwater zuiveren we zelf voordat het terug in het milieu terechtkomt. 

Onze verpakkingen zijn 100% recycleerbaar! Alle gebruikte karton is FSC-gecertificeerd, afkomstig uit duurzaam bosbeheer dus. Zo dragen we ons bescheiden steentje bij aan het behoud van onze mooie planeet.

Als je vragen hebt.
SHOOT!

Of als je ons gewoon iets te melden hebt, mag ook natuurlijk. En als je er nog een leuke foto van jouw Choco!Choco! moment bijvoegt, Komt jij misschien op de site te staan!

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Milcobel Drinks
Klantendienst
Wasserijstraat 5
B-2900 Schoten
Tel: +32 03/326 30 34
Fax: +32 03/326 14 23
info@chocochoco.be
Blijf op de hoogte van het laatste Choco!Choco!-nieuws.