Knotsgek verkleed, boordevol superpower, opgewassen tegen de koude en met een warm hart voor goede doelen: zo kan je samen met Choco!Choco! het nieuwe jaar induiken. En wel met een echte duik in onze koude Noordzee. Duik op 1 januari supercool de zee in tijdens de Nieuwjaarsduik in Oostende en steun zo mee de goede doelen SOS Kinderdorpen & Make a Wish via Music for life.

September is niet echt de maand waar jullie naar uitkijken, maar... Op zondag 11 september kan je je gaan uitleven op Xtreme Xperience in De Schorre. Choco!Choco! is hoofdsponsor van dit te gekke event waar je kan komen kijken naar én proeven van de coolste en ook een aantal nieuwe extreme sporten. En uiteraard van een heerlijke Choco!Choco!. Kom shaken én genieten! Meer info vind je op www.xtremexperience.be 

Ruim 5000 deelnemers hebben vorige zaterdag meegedaan aan de traditionele Nieuwjaarsduik in Oostende. Een zzzeer geslaagde editie. En de goody bags van Choco!Choco! werden warm gesmaakt.

Ijsssssberen, shake jullie al warm en maak u op om in een zuperkoud avontuur te duiken met Choco!Choco! tijdens de Nieuwjaarsduik in Oostende op 2 januari.

De kerstperiode is de ideale tijd om geschenkjes uit de delen. Daarom liep ons Choco!Choco!-team bijzonder graag mee met de JOE Kerstparade op woensdag 23 december.

Meer dan 50.000 bezoekers kwamen genieten van het magische kerstspektakel met praalwagens en livemuziek. Uiteraard konden de elfjes, de rendieren en ook de Kerstman himself niet ontbreken. Wij hielpen de goede man alvast een handje met het uitdelen van kleine Choco!Choco!-geschenkjes.

Ook een Zuperheld als Sinterklaas kan wel wat hulp gebruiken. Daarom helpen de 'zzzzzwarte pieten' van Choco!Choco! de Sint een handje tijdens de grote Sinterklaasparade van 28 en 29 november in Plopsaland De Panne. 

Goed gekeken naar The Voice Kids deze week? Dan heb je zeker gezien dat Choco!Choco! de favoriete chocolademelk is van deze jonge Zupersterren. 

Ook jij kan nu in de huid kruipen van zo’n stoere shaker uit de leuke tv-spotjes van Choco!Choco!